The XMEN Clan Forums Forum Index The XMEN Clan Forums
For the XMEN and friends
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist    Usergroups Usergroups   CalendarCalendar  RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

PC won't boot up.

 
Post new topic   Reply to topic    The XMEN Clan Forums Forum Index -> Technical Stuff
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sharpster
Inmate


Joined: 03 Jan 2005
Posts: 600
Location: York, PA

PostPosted: Sun Jan 15, 2017 9:59 pm    Post subject: PC won't boot up. Reply with quote

I'm stumped. And looking for suggestions.

Yesterday evening I was playing a game and my machine abruptly shut off and I saw a quick flash of light, and got a little shock to my neck. The shock was from where my headphone wire attached into the cans I guess. So I turned off the PSU by the switch on the back and unplugged the machine. I opened it up and looked around, nothing seemed out of order or anything (Capacitors on mobo weren't swelled, no smell out of the ordinary like something was burnt).

So this evening I went and bought another power supply thinking that's what went up. I swapped out the PSU, and when I plugged it all in and went to flip the switch on for the PSU a shock jumped from the side of my case to my hand. Didn't really instill hope, but I turned the PSU on and pressed the power button and nothing happened. (At this point I'll mention that with both power supply's my keyboard lit up when I plugged it in even tho the PC wasn't booted up). So then I swapped out my video card for an extra I had lying around to see if maybe that was the issue. No luck there either.

So at this point. It sounds like maybe the mobo is fried? I'm also curious as to why my case is electrified. I didn't notice any part that shouldn't be touching the case. Anybody have a suggestion or know something else I should try before buying another board?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
XMEN Gambit
Site Admin


Joined: 18 Nov 1999
Posts: 4103

PostPosted: Sun Feb 26, 2017 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

I know it's a late response, but yes. I'd say fried mobo and probably it is shorting to the case too.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The XMEN Clan Forums Forum Index -> Technical Stuff All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group